Paketleme ve Kargolama

Paketleme ve Kargolama

Güvenli Paketleme ve Kargolama

 

Yağlı boya resim tablosunu paketlemek ve kargolamak, dikkat ve özen gösteren bir işlemdir, çünkü bu tür tablolar hassas ve değerli sanat eserleridir. Koza Art Galeri olarak yağlı boya resim tablosu paketleme ve kargolama işleminde izlediğimiz adımlar:

1- Sanat eserleriniz öncelikle balonlu- havalı naylona sarılır.

Sanatsal ürünlerini korumak ve muhafaza etmek için balonlu veya havalı naylon kullanmak oldukça iyi bir fikirdir. Bu malzeme, sanat eserlerinin darbelere ve seçimlere karşı korunmasına yardımcı olur. Bu nedenle siparişini vermiş olduğunuz sanat eseri etrafını sarılacak kadar uzun bir balonlu naylon ile sarılır.  

2- Özel olarak hazırladığımız ahşap kasaya konur.

Balonlu naylona sardığımız sanat ürünleri özel olarak düzenlenmiş ahşap kasalara yerleştirilir. Ahşap kasa, taşıma esnasında olası olumsuz darbelere karşı ekstra bir koruma sağlar. Özellikle büyük veya değerli eserleri korumak için ideal bir seçenektir.

3- Ürününüz kargolamaya hazır.

 

Özenle paketlemesi yapılan sanatsal parçalar siparişi alınan adrese götürülmek üzere kargoya verilir. Koza Art Galeri olarak izlemiş olduğumuz sistemli adımlarla siparişiniz güvenli bir şekilde tarafınıza ulaşır.  

Etiketler: paketleme, kargo, sanat eseri kargo, sanat eseri paketleme
Eylül 11, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Yandex.Metrica
Çerez Kullanımı