Koza Art Galeri ve Misyonu

Sanat Galerisi ve Misyonu

Koza Art Galeri ve Misyonu

Koza Art Galeri, on yedi yıllık tecrübe ve deneyim ile en seçkin orijinal yağlıboya eserleri sanatseverlerle buluşturmaya öncülük eden bir kurumdur. 2007 yılında İsmail Şahin’in kurmuş olduğu marka ilk olarak Bursa Koru Park AVM’de faaliyetine başlamıştır. Buradaki ağını genişleterek Bursa’da üçüncü şubesini açmış olan Koza art Galeri, resim sanatı alanında Bursa’da bir cazibe merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir firmadır. Bunun yanı sıra online olarak internet üzerinden de hizmet vermeye devam etmektedir.

Koza Art Galeri, modern, soyut, klasik yağlı boya tablolardan, natürmort ve manzara resimleri gibi aklınıza gelebilecek çeşitli türdeki eserleri özen ve titizlikle seçerek bünyesinde barındırır, güvenle alıcıya ulaştırır. Ev, ofis ve işyeri gibi yaşam alanlarında her dekora yakışacak, her tarza uygun ve hediyelik yağlı boya tablolara erişim imkânı sağlar. Koza Art Galeri mağazalarından veya bulunduğunuz yerden Koza Art Galeri’nin online web adresi üzerinden kahvenizi yudumlarken ücretsiz sanat danışmanlığı hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Koza Art Galeri, orijinal yağlıboya tablo alanında sunmuş olduğu kaliteli hizmeti, yağlı boya dokulu tablo ve dijital kanvas baskı alanında da aynı titizlikte sağlamaktadır. Dijital baskı işleriniz profesyonel uzman ekip tarafından hazırlanırken, yağlı boya dokulu tablolar usta ressamların elinde birer sanat eserine dönüştürülür. Koza Art Galeri, internet üzerinden yaptığınız alışverişlerde güvenli teslimat ve mağaza alışverişlerinde ücretsiz montaj hizmetiyle alanında lider bir marka olmaya devam etmektedir.

Fotoğraf ve sanat eserleri gibi işlerinizi taçlandırmak isterseniz Koza Art Galeri mağazalarını ziyaret ederek profesyonel çerçeve çözümleri için de hizmet alabiliriniz.

Sunmuş olduğu hizmetlerle uluslararası trendlere uygun bir çalışma politikası benimseyen Koza Art Galeri, çözüm odaklı çalışma stili ve donanımlı altyapısıyla müşterine kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmaya devam ediyor.

 

 

Etiketler: Koza Art Galeri ve Misyonu
Temmuz 19, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Yandex.Metrica
Çerez Kullanımı