Dekoratif Çerçeve

Dekoratif Çerçeve

Dekoratif Çerçeveler Hakkında Merak Edilenler

Evlerin dekorasyonunda duvarların estetik görünmesine yardımcı olan orijinal yağlı boya tablolar, yağlıboya dokulu tablolar, dijital tablolar kadar onlara seçilen çerçeveler de oldukça önemlidir. Bunun yanı sıra size değer katan fotoğrafları, sanat çalışmalarını ve çeşitli nesneleri de çerçeveletip duvarlarınızda ölümsüzleştirebilirsiniz. Dekoratif çerçeveler evinize bir uyum ve farklılık katan nesnelerdir. Dekorasyonunuza şıklık ve hareket katmak için çerçeveler önemli bir rol oynar. Ev, ofis, işyeri gibi aklınıza gelebilecek her türlü yaşam alanına çerçevelerle farklı bir hava katmak mümkündür.

Evinizin dekorasyon parçalarını, mobilyaların ve duvarlarınızın rengini baz alarak çerçeve tarzınızı belirleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra çerçevesini yaptıracağınız nesneyle seçeceğiniz çerçevenin bir uyum ve bütünlük oluşturabilmesi de oldukça önemlidir. Çerçeve kullanımı, yaşam alanlarındaki dekorasyon bütünlüğünü sağlayıp bulunduğu ortama estetik bir değer katar. Aynı zamanda çerçevesini yaptırdığınız sanat eserini, fotoğrafı veya nesneyi korumaya da yardımcı olur. Özellikle orijinal sanat eserlerinde çerçeve kullanımı oldukça önemlidir. Seçilen ahşap çerçeveler ve çalışmaya derinlik katması adına tercih edilen paspartular, sanat eserlerine farklı bir boyut getirerek prestij katar ve koleksiyon değeri oluşturmasını destekler.

Profesyonel çerçeve modelleri yapısına ve kalitesine göre değişiklik gösterir. Bazı çerçeveler ahşap materyaller içerirken, bazı çerçeveler mdf bazıları da lamine yapıdadır. Doğal ve en sağlıklı çerçeve modeli ahşap çerçevelerdir. Cam gerektiren çerçeve çözümlerinde çerçevenin materyali kadar kullanılan camın türü de büyük önem arz etmektedir. Bazı çalışmalara düz ve mat cam uyum sağlarken, değerli ve paha bilemez eserlere yansımayı en aza indiren müze camların tercih edilmesi gerekmektedir.

 

Profesyonel ve kaliteli bir çerçeve hizmeti almak isterseniz, çerçevesini yaptırmak istediğiniz materyali yanınıza alarak Koza Art Galeri Şubelerinden birini tercih edebilirsiniz. Çerçeve yaptırmak ustalık isteyen bir iştir. Bu nedenle çerçeve yaptırmak istediğiniz materyaller için istediğiniz ölçü ve ebatlarda, farklı model ve renk seçenekleriyle, usta el işçiliğiyle Koza Art Galeri çerçeve çözümleri konusunda da hizmet vermeye devam etmektedir.

Etiketler: Dekoratif Çerçeve, Ahşap Çerçeve, Paspartu, Dekorasyon, Çerçeve,
Temmuz 28, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Yandex.Metrica
Çerez Kullanımı